• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
DER

SERVEIS

El Refugi Rosta de Salardu ha estat una Fonda-Museu gestionada per en Manel Rocher i MªAngels Ros i familia desde dessembre de 1979 fins a abril de 2022. Al llarg d'aquests anys varem oferir serveis d'hostaleria d'allotjament i cuina basats en principis d'autenticitat, qualitat i germanor.

Recentment, degut a la jubilació i després de 43 anys de servei, hem traspassat les instal.lacions i activitats a en Ramón qui s'en farà el càrrec a partir de l'estiu 2022

Cuina: Des de la seva apertura, na MªAngels s'ha encarregat de cuinar per tothom amb la seva exquisida i simple visió de la bona taula. Senzillesa i qualitat d'ingredients.

PyrenMuseu:  Des de XII-2010 el Museu ocupa els espais comuns del Refugi Rosta  oferint la possibilat d'allotjar-vos en un edifici plé d'història. Visiteu el web per mes informació sobre le Museu.

Bar Estanc: Servei de bar, tabacs, records, antiguitats, llibres, postals antigues i modernes, mapes i guies del pirineu, recàrregues telefòniques i altres útils d'interès. Entrada per la Plaça Major.

Delicatesen Bar: Sala principal del Museu del Pirineisme, sales del XIX. Local amb ambient i entreteniments. Terrassa-Mirador. Entrada per la Carretera C-28.


TARIFES

Consulteu la web de booking.com o escribiu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per conèixer les tarifes vigents.


Aquesta web servirà com a testimoni d'aquells temps compartits i ja no tindrà caràcter informatiu de serveis oferts en l'actualitat.


 
Bàner